Ο ΣΤΑΘΜΟΣ

lampsi sta8mos
Ο Νο1 σε ακροαματικότητα σταθμός του νομού Καβάλας!

Ο ΛΑΜΨΗ 105,7 έχοντας κλείσει 15 χρόνια στον "αέρα", έχει γίνει καθημερινή συνήθεια για τους ακροατές της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης άλλα και όσων ακούνε μέσω ίντερνετ από το http://www.lampsi1057.gr/

Ο ΛΑΜΨΗ 105,7 μεταδίδει όλο το 24ωρο την καλύτερη ελληνική μουσική καλύπτοντας όλες τις προτιμήσεις των ακροατών, παλιές διαχρονικές επιτυχίες και όλες τις καινούργιες πολλές απο τις οποίες μεταδίδει πρώτος αποκλειστικά!!!

Ο ΛΑΜΨΗ 105,7 απευθύνεται σε ένα ευρύ και απαιτητικό κοινό με ζωντανές εκπομπές που κρατάνε μέχρι τα μεσάνυχτα, με διαγωνισμούς, πλούσια δώρα και συνεντεύξεις αγαπημένων καλλιτεχνών!

Ο ΛΑΜΨΗ 105,7 φροντίζει και για την εκτός ραδιοφώνου ψυχαγωγία σας διοργανώνοντας τις μεγαλύτερες συναυλίες και εμφανίσεις τραγουδιστών σε νυχτερινά κέντρα, ενώ καθιέρωσε πρώτος και τις ελληνικές βραδιές που γίνονται κάθε εβδομάδα χειμώνα καλοκαίρι με μεγάλη επιτυχία!

Ο ΛΑΜΨΗ 105,7 παραμένει τα τελευταία χρόνια σταθερά στην κορυφή της ακροαματικότητας και σύμφωνα με την τελευταία μέτρηση της focus (Α' τρίμηνο 2009) διπλασίασε την διαφορά του απο τον δεύτερο σταθμό αυξάνοντας το ποσοστό του σε νούμερο ρεκόρ για σταθμό της επαρχίας!

Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε να ανεβαίνουμε μαζί!!!